Webdesign

 

WebDesign

Uw website is uw visitekaartje, daarom werken wij samen met echte webdesigners 

Om uw website vindbaar te maken op internet is een domeinnaam onmisbaar. Met behulp van een domeinnaam wordt uw website en de infomatie die daar op staateenvoudig gevonden.

Tevens biedt een domeinnaam u de mogelijkheid om onder deze domeinnaam e-mail adressen aan te maken. Een eigen domeinnaam komt professioneel over bij uw klanten en/of vrienden. Bij een domeinregistratie dienen er wel een aantal stappen doorlopen te worden.

Web development Winters ICT

Webdesign

Doordat wij samen werken combineren wij de hardware met de software 

word ook wel connectiviteit genoemd. Niets mee en niets minder. Maar in welke vorm? Hoe gemakkelijk en eenvoudig wilt u verbinding maken met uw (bedrijfs) systemen. En tegen welke kosten. Hoe wilt u een en ander beveiligs hebben?

Netwerk en systeembeheer

Nog niet voldoende aan een 1 plekje we kunnen u onbegrende services bieden 

Een term die steeds vaker naar voren komt maar voor sommige mensen nog onbekend; werken in de Cloud. Werken in de Cloud is een breed begrip, om deze allemaal te behandelen hebben wij onderscheid gemaakt in de verschillende facetten hiervan.

Werken in de cloud
Werkomgeving
ZarafaHosted
Data

Backup Oplossingen

Overal ter wereld kunnen werken dit kan met de cloud oplossingen van Winters ICT

Dat is ook wat een back-up moet doen, niet meer en niet minder. Maar het is wel een cruciale handeling. Er zijn verschillende soorten backup: Full Back-up, Incredemental back-up, Differential back-up en Mirror back-up..

Connectiviteit CLOUD Winters ICT

Klanten

Deze klanten gingen u voor

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
TT Motoren logo
Edwin kist logo

Kunnen we u helpen met automatiseren

Neem contact op?