Internet opzetten?

Onze diensten 

Automatiseren van uw kantoor omgeving

Uw automatisering is bij ons in goede handen.  Uw automatisering moet werken zoals u dat wenst. En wij helpen u daar graag bij. 
Alles afgestemd op uw wensen en met een goed professioneel advies! Onze nuchtere (misschien wel overijsselse) no-nonsense mentaliteit werkt hierbij in uw voordeel. Wie bieden datgene wat passend is bij u en niet u het passend moet maken.

wifikopie Winters ICT

Connectiviteit

Het gemak waarmee verbindingen met andere (bedrijfs) systemen kunnen worden gemaakt 

word ook wel connectiviteit genoemd. Niets mee en niets minder. Maar in welke vorm? Hoe gemakkelijk en eenvoudig wilt u verbinding maken met uw (bedrijfs) systemen. En tegen welke kosten. Hoe wilt u een en ander beveiligs hebben?

Netwerk en systeembeheer

apparatuur dat uw werkplekken verbind binnen uw bedrijf

Een term die steeds vaker naar voren komt maar voor sommige mensen nog onbekend; werken in de Cloud. Werken in de Cloud is een breed begrip, om deze allemaal te behandelen hebben wij onderscheid gemaakt in de verschillende facetten hiervan.

Werken in de cloud
Werkomgeving
ZarafaHosted
Data

Backup Oplossingen

Backups…

bestanden veilig opslaan en bewaren. !

Dat is ook wat een back-up moet doen, niet meer en niet minder. Maar het is wel een cruciale handeling. Er zijn verschillende soorten backup: Full Back-up, Incredemental back-up, Differential back-up en Mirror back-up..

Backup wintersict Winters ICT

Klanten

Deze klanten gingen u voor

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
logo tt motoren 2 Winters ICT
weblogo Winters ICT

Kunnen we u helpen met een oplossing?

Neem direct contact op