Hosted mail

hosted mail 

Uw mail veilig in de cloud

Met Zarafa Hosted mail omgeving haalt uw een betrouwbaar en flexibel systeem in huis. Op ons platform kunt uw maandelijks één of meerdere Zarafa Hosted accounts afnemen zonder dat uw verbonden bent aan een locatie. Met deze gesynchroniseerde oplossing kunt uw vertrouwen op altijd goede bereikbaarheid vanuit ons datacenter en toegang op elk apparaat met dezelfde gegevens.

Connectiviteit CLOUD Winters ICT

mail in de cloud

E-mail, Agenda en Contactpersonen alsmede ook taken. en natuurlijk backup van dit alles

Niet alleen uw e-mail wordt hier in ondergebracht maar ook uw agenda en contactpersonen en eventuele taken. Zo heeft u één centraal punt waar deze zaken staan opgeslagen en zijn ook dus vanuit elk locatie in elk land op elk apparaat bereikbaar. Deel uw agenda eenvoudig met andere gebruikers in uw organisatie en maak gebruik van vergaderruimtes en contactgroepen.

Bij WintersICT vinden we dat elk apparaat kapot moet kunnen gaan zonder verlies van data. Omdat uw e-mail niet op uw PC staat maar in het datacenter kan de laptop, desktop, tablet of smartphone kapot gaan zonder verlies van uw e-mail. Op een nieuw apparaat hoeft uw enkel uw gegevens in te voeren en de e-mail is weer beschikbaar.
Bovendien wordt de data in het datacenter ook gebackupped.

Security

Beveilig uw omgeving &
sta veilig met Winters ICT

Heeft u al eens gedacht aan camerabeveiliging?
Wilt u ten aller tijden u kantoor of bouwplaats in de gaten kunnen houden.

WintersICT kan u deze beveiliging bieden.

Netwerk & systeembeheer

Netwerk en systeembeheer in combinatie met de cloud is goud waard.

Dat is ook wat een back-up moet doen, niet meer en niet minder. Maar het is wel een cruciale handeling. Er zijn verschillende soorten backup: Full Back-up, Incredemental back-up, Differential back-up en Mirror back-up..

Connectiviteit V3 Winters ICT

Klanten

Deze klanten gingen u voor

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
logo appenta Winters ICT
logo 2 Winters ICT

Kunnen we u helpen met een oplossing?

Neem direct contact op