Spam filtering 

Onze diensten 

Direct met meldkamer in

connectie voor de veiligheid 

Uw automatisering is bij ons in goede handen.  Uw automatisering moet werken zoals u dat wenst. En wij helpen u daar graag bij. 
Alles afgestemd op uw wensen en met een goed professioneel advies! Onze nuchtere (misschien wel overijsselse) no-nonsense mentaliteit werkt hierbij in uw voordeel. Wie bieden datgene wat passend is bij u en niet u het passend moet maken.

business security v3 Winters ICT

meldkamer integratie

Integratie moeilijk? wel nee bij Winters ICT regelen we dat

word ook wel connectiviteit genoemd. Niets mee en niets minder. Maar in welke vorm? Hoe gemakkelijk en eenvoudig wilt u verbinding maken met uw (bedrijfs) systemen. En tegen welke kosten. Hoe wilt u een en ander beveiligs hebben?

Web

Beveilig uw online omgeving &
sta veilig met Winters ICT

Een term die steeds vaker naar voren komt maar voor sommige mensen nog onbekend; werken in de Cloud. Werken in de Cloud is een breed begrip, om deze allemaal te behandelen hebben wij onderscheid gemaakt in de verschillende facetten hiervan.

Werken in de cloud
Werkomgeving
ZarafaHosted
Data

CLoud

Start jouw business online met de cloud

Dat is ook wat een back-up moet doen, niet meer en niet minder. Maar het is wel een cruciale handeling. Er zijn verschillende soorten backup: Full Back-up, Incredemental back-up, Differential back-up en Mirror back-up..

Connectiviteit CLOUD Winters ICT

Wie u voor gegaan zijn!

Onze klanten 

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
Edwin kist logo
TT Motoren logo

Kunnen we u helpen met een oplossing?

Neem direct contact op