Nextcloud Dataopslag

Onze diensten 

Uw data veilig en secure in de cloud 

Met Nextcloud beschik je over een eigen Cloud server. Dropbox, OneDrive, Google Drive zijn de grote online storage-leveranciers. Bij deze providers worden je bestanden opgeslagen in grote Cloud datacenters over de hele wereld. ownCloud biedt dezelfde functionaliteiten met als grote verschil dat de data op je eigen server of op de cloud servers van WintersICT wordt opgeslagen. Dus niet toegankelijk voor wie daar niets te zoeken heeft.

 

Connectiviteit CLOUD Winters ICT

Nextcloud dataopslag

Het gemak waarmee verbindingen met andere (bedrijfs) systemen kunnen worden gemaakt.

Beveiliging

De verbinding naar onze Owncloud Server is standaard voorzien van encryptie dit houdt in dat uw data niet door onbevoegden uitgelezen kunnen worden.
Wel zo veilig.

Backup

Uw nextcloud data wordt altijd standaard gebackupped naar Previder ons datacenter in Hengelo. Wilt u nextcloud op uw eigen server of nas kan er ook naar ons datacenter gebackupped worden tevens is er dan de mogelijkheid om naar een 2de nas op een andere locatie te backuppen.
Uiteraard altijd beveiligt.
Wel zo veilig.

 Functionaliteiten

Toegang tot data is tegenwoordig standaard mogelijk vanaf elk apparaat (Tablet/PC/MAC/Smartphone) dit maakt het voor ons en uw organisatie extra belangrijk om de toegang op de juiste manier te faciliteren. Dit kan op de traditionele manier via uw standaard werkplek en netwerkschijven (NAS) maar ook via een geïntegreerde oplossing zoals ownCloud.

Zelf in control
Je deelt zelf eenvoudig bestanden met anderen binnen en buiten je organisatie, die je toegang hebt gegeven. Je bent zelf volledig in control.

 Altijd, Overal,Wanneer u wilt

De oplossing voor uw data opslag is afhankelijk van de manier hoe u de data wilt benaderen, als dit alleen toegankelijk hoeft te zijn binnen uw werkplek dan heeft u aan de traditionele netwerkschijven(NAS) genoeg. Wilt u dit echter op elk apparaat plus de mogelijkheid hebben om de data makkelijk te kunnen delen dan is wellicht ownCloud de beste oplossing.
Binnenkort is onze owncloud oplossing ook gekoppeld met onze all in one oplossing Cloud Connect.
Wilt u meer meer weten over cloud connect neemt u dan contact met ons op.

Security

Beveilig uw omgeving &
sta veilig met Winters ICT

Heeft u al eens gedacht aan camerabeveiliging?
Wilt u ten aller tijden u kantoor of bouwplaats in de gaten kunnen houden.

WintersICT kan u deze beveiliging bieden.

Backup Oplossingen

Backups…

bestanden veilig opslaan en bewaren. !

Dat is ook wat een back-up moet doen, niet meer en niet minder. Maar het is wel een cruciale handeling. Er zijn verschillende soorten backup: Full Back-up, Incredemental back-up, Differential back-up en Mirror back-up..

Backup wintersict Winters ICT

Klanten

Deze klanten gingen u voor

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
Edwin kist logo
TT Motoren logo

Kunnen we u helpen met een oplossing?

Neem direct contact op