24/7 Monitoring

Onze diensten  

Uw bestanden kwijt? of een backup nodig?

dat kunnen wij voor u doen

 

WintersICT levert monitoring als dienst aan haar clienten aan. Wij houden continue bepaalde processen in de gaten. Wat wij bewaken met monitoring: servers, werkplekken en netwerkapparatuur. Dit wordt ook wel pro-actief beheer genoemd.

business security v3 Winters ICT

24/7 monitoring

De Monitoring Tool van WintersICT bewaakt  uw ICT omgeving 24/7. Wel zo’n veilig.

Het doel hiervan is het vroegtijdig detecteren van systeemproblemen, om vervolgens grotere problemen te voorkomen en down-time te minimaliseren.

Monitoring van WintersICT
Voorbeelden

Schijfruimte:

In de ochtend word er gebeld naar de IT afdeling omdat er geen verbinding meer gemaakt kan worden met de e-mail server vanuit Outlook. De IT afdeling pakt het natuurlijk meteen op en komt er al snel achter dat de schijf waar de mailserver op draait vol is, 2 problemen dienen zich al snel aan:

1. Hoe krijgen we meer ruimte op de schijf? (overleg, meer “downtime”.)
2. Als de database verplaatst moet worden naar een grotere schijf neemt dit veel tijd in beslag (nog meer downtime).

Printers:

Printers verlopen vaak via een zogeheten print server, de zogeheten “service” die dit regelt kan stoppen wanneer deze service een ongeldige aanvraag krijgt van een gebruiker, dit resulteert dan in het feit dat niemand meer kan afdrukken.

Processen:

Een belangrijke database server proces zorgt ’s avonds langzaam voor steeds meer belasting van de CPU’s, ’s nachts komt het proces op zijn piek van 99% en is de server niet meer functioneel. De volgende ochtend blijkt dat er geen enkele gebruiker meer kan functioneren als gevolg van de vertraagde server.

Door gebruik te maken van de Monitoring Tool van WintersICT hadden bovenstaande problemen minder grotere vorm aangenomen. Eigenlijk geldt ook voor uw ICT omgeving….voorkomen is beter dan genezen.

Security

Beveilig uw omgeving &
sta veilig met Winters ICT

Heeft u al eens gedacht aan camerabeveiliging?
Wilt u ten aller tijden u kantoor of bouwplaats in de gaten kunnen houden.

WintersICT kan u deze beveiliging bieden.

Netwerk & systeembeheer 

Winter ICT laat mens en computer samenwerken 

Het gemak waarmee verbindingen met andere (bedrijfs) systemen kunnen worden gemaakt word ook wel connectiviteit genoemd. Niets mee en niets minder. Maar in welke vorm?.......

wifikopie Winters ICT

Klanten

Deze klanten gingen u voor

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
logo tt motoren 2 Winters ICT
weblogo Winters ICT

Kunnen we u helpen met een oplossing?

Neem direct contact op