Netwerk & Systeembeheer?

Netwerk & systeembeheer

Laat uw netwerk & systemen
samenwerken door Winters ICT

Automatisering is ons vak. Dit doen we graag en goed. Het onderhoud en beheer van uw bestaande of nieuwe IT omgeving is bij ons in vertrouwde handen. Wat verstaan wij onder IT omgeving? Denk hierbij aan het apparatuur dat uw werkplekken verbind binnen uw bedrijf of aan switches, firewalls of de fysieke computers etc. etc. Met professionele ondersteuning en vakkennis kunt u uw complexe of minder complexe netwerk en beheer omgeving met een gerust hart overdragen aan WintersICT.

 

Connectiviteit V3 Winters ICT

Connectiviteit

Het gemak waarmee verbindingen met andere (bedrijfs) systemen kunnen worden gemaakt 

word ook wel connectiviteit genoemd. Niets mee en niets minder. Maar in welke vorm? Hoe gemakkelijk en eenvoudig wilt u verbinding maken met uw (bedrijfs) systemen. En tegen welke kosten. Hoe wilt u een en ander beveiligs hebben?

Onze rol

Houdt uw liever zelf controle over een netwerkomgeving dan kunt uw wellicht ook gebruik maken van ons eerlijk advies. Met een begeleidende functie kan WintersICT zijn ervaring inzetten om huidige IT omgevingen nieuw leven in te blazen of te vervangen.

 Monitoring

Met onze 24 uur monitoring kunnen we op afstand ongeregeldheden in de IT omgeving snel zien zelfs voordat u het ervaart, zo voorkomt u mogelijke storingen en de daarbijhorende overlast.

Lees meer over monitoring op onze aparte pagina

Beheer op afstand

Veel van de beheerwerkzaamheden aan uw systeem worden uitgevoerd op afstand. Dit werkt zeer snel en efficiënt. Dit beheer afstand noemen wij ook wel Remote Beheer. U heeft een vraag, u belt en u wordt meteen geholpen. Naast dat dit snel en efficiënt is, scheelt u dit ook in uw portemonnee. WintersICT doet 90% van alle werkzaamheden vanuit het kantoor te Zwolle. Efficiënt en goed(koop).

Security

Beveilig uw omgeving &
sta veilig met Winters ICT

Heeft u al eens gedacht aan camerabeveiliging?
Wilt u ten aller tijden u kantoor of bouwplaats in de gaten kunnen houden.

WintersICT kan u deze beveiliging bieden.

Web

Start jouw business online met het web

U wilt online uw visitekaartje afgeven? Of een complete webshop? Winters ICT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van websites / webdesign. Een goede website is iets anders dan een website die alleen maar mooi is......

Web development Winters ICT

Wie u voor gegaan zijn!

Onze klanten 

logo Winters ICT
logo brcontrols Winters ICT
logo tt motoren 2 Winters ICT
weblogo Winters ICT

Kunnen we u helpen met een oplossing?

Neem direct contact op