Zarafa Hosted Mail omgeving


Met Zarafa Hosted mail omgeving haalt uw een betrouwbaar en flexibel systeem in huis. Op ons platform kunt uw maandelijks één of meerdere Zarafa Hosted accounts afnemen zonder dat uw verbonden bent aan een locatie. Met deze gesynchroniseerde oplossing kunt uw vertrouwen op altijd goede bereikbaarheid vanuit ons datacenter en toegang op elk apparaat met dezelfde gegevens.

E-mail, Agenda en Contactpersonen alsmede ook taken.

Niet alleen uw e-mail wordt hier in ondergebracht maar ook uw agenda en contactpersonen en eventuele taken. Zo heeft u één centraal punt waar deze zaken staan opgeslagen en zijn ook dus vanuit elk locatie in elk land op elk apparaat bereikbaar. Deel uw agenda eenvoudig met andere gebruikers in uw organisatie en maak gebruik van vergaderruimtes en contactgroepen.

Backup

Bij WintersICT vinden we dat elk apparaat kapot moet kunnen gaan zonder verlies van data. Omdat uw e-mail niet op uw PC staat maar in het datacenter kan de laptop, desktop, tablet of smartphone kapot gaan zonder verlies van uw e-mail. Op een nieuw apparaat hoeft uw enkel uw gegevens in te voeren en de e-mail is weer beschikbaar.
Bovendien wordt de data in het datacenter ook gebackupped.

Wij werken voor..


Studio Loenz
BRcontrols
Autobedrijf Webbink
Online in beeld
Guido Gusto
Linga Webdesign
Loonend
Van waarde restauratie B.V.
2Connext
Dental4twente
Hofstede Racing
Gizmo Receptie Diensten
Hofstede Bos & Tuin
Betaguard
Bakkerij Ritsma
Edwin Kist uitvaartverzorging
Bouwbedrijf Poel
Appartement services Nederland
Jannink Nijverdal B.V.
TT Motoren
Fideo
Appenta
De Netwerkvloer
Yoga Fashion Elegance
Imo Sales Support
Filmsaus
Terug naar boven