Zarafa Hosted Mail omgeving


Met Zarafa Hosted mail omgeving haalt uw een betrouwbaar en flexibel systeem in huis. Op ons platform kunt uw maandelijks één of meerdere Zarafa Hosted accounts afnemen zonder dat uw verbonden bent aan een locatie. Met deze gesynchroniseerde oplossing kunt uw vertrouwen op altijd goede bereikbaarheid vanuit ons datacenter en toegang op elk apparaat met dezelfde gegevens.

E-mail, Agenda en Contactpersonen alsmede ook taken.

Niet alleen uw e-mail wordt hier in ondergebracht maar ook uw agenda en contactpersonen en eventuele taken. Zo heeft u één centraal punt waar deze zaken staan opgeslagen en zijn ook dus vanuit elk locatie in elk land op elk apparaat bereikbaar. Deel uw agenda eenvoudig met andere gebruikers in uw organisatie en maak gebruik van vergaderruimtes en contactgroepen.

Backup

Bij WintersICT vinden we dat elk apparaat kapot moet kunnen gaan zonder verlies van data. Omdat uw e-mail niet op uw PC staat maar in het datacenter kan de laptop, desktop, tablet of smartphone kapot gaan zonder verlies van uw e-mail. Op een nieuw apparaat hoeft uw enkel uw gegevens in te voeren en de e-mail is weer beschikbaar.
Bovendien wordt de data in het datacenter ook gebackupped.

Wij werken voor..


De Netwerkvloer
Appartement services Nederland
Bouwbedrijf Poel
Betaguard
Autobedrijf Webbink
Van waarde restauratie B.V.
Guido Gusto
TT Motoren
Online in beeld
Dental4twente
Loonend
Jannink Nijverdal B.V.
2Connext
Appenta
Gizmo Receptie Diensten
Linga Webdesign
Hofstede Bos & Tuin
Fideo
Filmsaus
Imo Sales Support
Yoga Fashion Elegance
Bakkerij Ritsma
Edwin Kist uitvaartverzorging
BRcontrols
Hofstede Racing
Studio Loenz
Terug naar boven