Werken in de Cloud


Een term die steeds vaker naar voren komt maar voor sommige mensen nog onbekend; werken in de Cloud. Werken in de Cloud is een breed begrip, om deze allemaal te behandelen hebben wij onderscheid gemaakt in de verschillende facetten hiervan.

Werken in de cloud
Werkomgeving
ZarafaHosted
Data

Cloud based computing is een term waarmee wordt bedoelt dat er niet meer traditioneel locatie of tijd gebonden gewerkt hoeft te worden. Met de explosieve groei van het internet en de wereldwijde bereikbaarheid ervan kan er steeds efficiënter gewerkt worden.
Het werken in de Cloud stelt je in staat om bepaalde beperkingen te overbruggen met de volgende voordelen:

Minimale ICT investering
Altijd up to date
Overal kunnen werken
Groei en krimp zijn makkelijk op te anticiperen

Het werken in de Cloud kan ook nog steeds op locatie gebeuren, mocht er een goede IT situatie met degelijke apparatuur aanwezig zijn dan kan er ook op die middelen geschakeld worden naar een overal te bereiken omgeving. Dit kan voor alleen de e-mail, of data zijn maar ook een volledige desktop omgeving.

Werkomgeving

Of je nu thuis bent of op kantoor, er is altijd een werkplek nodig. Met de functionaliteit en flexibiliteit van werken in de cloud is er geen onderscheid meer te maken tussen beide. Mede door de mogelijkheden van het internet wordt locatie onafhankelijk werken steeds reëler.


Applicaties

Het kan van belang zijn dat u naast uw standaard applicaties zoals bijvoorbeeld Office ook toegang heeft tot uw eigen klant specifieke applicaties of maatwerk software.


Zarafa Hosted mail omgeving

Met Zarafa Hosted mail omgeving haalt u een betrouwbaar en flexibel systeem in huis waarvan u zelf niet in het bezit hoeft te zijn van een Exchange server. Op ons platform kunt uw maandelijks één of meerdere Zarafa Hosted accounts afnemen zonder dat uw verbonden bent aan een locatie. Met deze gesynchroniseerde oplossing kunt uw vertrouwen op altijd goede bereikbaarheid vanuit ons datacenter en toegang op elk apparaat met dezelfde gegevens.

Data

Uw data is het hart van uw bedrijf. Waar vroeger een fysieke kluis met administratie nog volstond is dat tegenwoordig wel anders. Toch wilt u de huidige techniek benutten maar moet dat niet ten koste gaan van veiligheid.

Wij werken voor..


Jannink Nijverdal B.V.
Loonend
TT Motoren
Gizmo Receptie Diensten
Imo Sales Support
Betaguard
Guido Gusto
De Netwerkvloer
Filmsaus
Bakkerij Ritsma
BRcontrols
Hofstede Bos & Tuin
Van waarde restauratie B.V.
Yoga Fashion Elegance
Fideo
Studio Loenz
2Connext
Linga Webdesign
Autobedrijf Webbink
Dental4twente
Appenta
Appartement services Nederland
Hofstede Racing
Online in beeld
Bouwbedrijf Poel
Edwin Kist uitvaartverzorging
Terug naar boven