Spamfiltering


Met steeds meer gebruik van de gemakken van het internet, neemt ook meteen het dreigingsniveau toe. Dit kan variëren van ongewenste programma’s, spam, of virussen.  WintersICT is met hun ervaringen op het gebied van netwerk en beveiliging niet van plan om dit onderwerp te vermijden. Onze oplossingen bieden een veiligere omgeving voor u en/of uw werkgevers.

WintersICT SpamFilter

WintersICT SpamFilter is een krachtig antivirus en anti-spam systeem. Gebaseerd op de laatste spamfiltering techniek weet het SpamFilter van WintersICT al het spam tegen te houden zonder dat het geïnstalleerd hoeft te worden op uw PC of server, daardoor is de e-mail al gefilterd voordat het daadwerkelijk aankomt op de eventuele mailserver. WintersICT SpamFilter maakt gebruik van slimme regels die dagelijks geüpdatet worden om de steeds veranderende strategieën van spammers en nieuwe virussen tegen te gaan.
Dankzij WintersICT SpamFilter bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste oplossing om spam, aanvallen, gevaarlijke bestanden en ongewenste e-mail tegen te gaan.

Quarantaine rapport

Dagelijks ontvangt uw een e-mail van WintersICT SpamFilter met daarin de tegengehouden e-mail. Deze wordt dan netjes weergegeven in een overzicht en kunnen alsnog individueel worden afgeleverd bij uw mailbox. Zo blijft u zelf in controle over wat er wel en niet wordt tegen gehouden.

Wilt u zelf ervaren wat ons SpamFilter voor u kan betekenen neemt u dan contact met ons op via info@wintersict.nl of bel ons op 038-2028000.

 

Wij werken voor..


Fideo
Dental4twente
Autobedrijf Webbink
De Netwerkvloer
Edwin Kist uitvaartverzorging
Guido Gusto
Filmsaus
2Connext
Loonend
Online in beeld
Van waarde restauratie B.V.
Hofstede Racing
Appartement services Nederland
Gizmo Receptie Diensten
Linga Webdesign
TT Motoren
Hofstede Bos & Tuin
Jannink Nijverdal B.V.
Bouwbedrijf Poel
BRcontrols
Betaguard
Appenta
Yoga Fashion Elegance
Imo Sales Support
Bakkerij Ritsma
Studio Loenz
Terug naar boven