Spamfiltering


Met steeds meer gebruik van de gemakken van het internet, neemt ook meteen het dreigingsniveau toe. Dit kan variëren van ongewenste programma’s, spam, of virussen.  WintersICT is met hun ervaringen op het gebied van netwerk en beveiliging niet van plan om dit onderwerp te vermijden. Onze oplossingen bieden een veiligere omgeving voor u en/of uw werkgevers.

WintersICT SpamFilter

WintersICT SpamFilter is een krachtig antivirus en anti-spam systeem. Gebaseerd op de laatste spamfiltering techniek weet het SpamFilter van WintersICT al het spam tegen te houden zonder dat het geïnstalleerd hoeft te worden op uw PC of server, daardoor is de e-mail al gefilterd voordat het daadwerkelijk aankomt op de eventuele mailserver. WintersICT SpamFilter maakt gebruik van slimme regels die dagelijks geüpdatet worden om de steeds veranderende strategieën van spammers en nieuwe virussen tegen te gaan.
Dankzij WintersICT SpamFilter bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste oplossing om spam, aanvallen, gevaarlijke bestanden en ongewenste e-mail tegen te gaan.

Quarantaine rapport

Dagelijks ontvangt uw een e-mail van WintersICT SpamFilter met daarin de tegengehouden e-mail. Deze wordt dan netjes weergegeven in een overzicht en kunnen alsnog individueel worden afgeleverd bij uw mailbox. Zo blijft u zelf in controle over wat er wel en niet wordt tegen gehouden.

Wilt u zelf ervaren wat ons SpamFilter voor u kan betekenen neemt u dan contact met ons op via info@wintersict.nl of bel ons op 038-2028000.

 

Wij werken voor..


Linga Webdesign
Dental4twente
Studio Loenz
Bouwbedrijf Poel
Gizmo Receptie Diensten
Bakkerij Ritsma
2Connext
Appenta
Betaguard
TT Motoren
BRcontrols
Yoga Fashion Elegance
De Netwerkvloer
Jannink Nijverdal B.V.
Hofstede Racing
Edwin Kist uitvaartverzorging
Online in beeld
Appartement services Nederland
Van waarde restauratie B.V.
Loonend
Fideo
Filmsaus
Guido Gusto
Hofstede Bos & Tuin
Imo Sales Support
Autobedrijf Webbink
Terug naar boven