Spamfiltering


Met steeds meer gebruik van de gemakken van het internet, neemt ook meteen het dreigingsniveau toe. Dit kan variëren van ongewenste programma’s, spam, of virussen.  WintersICT is met hun ervaringen op het gebied van netwerk en beveiliging niet van plan om dit onderwerp te vermijden. Onze oplossingen bieden een veiligere omgeving voor u en/of uw werkgevers.

WintersICT SpamFilter

WintersICT SpamFilter is een krachtig antivirus en anti-spam systeem. Gebaseerd op de laatste spamfiltering techniek weet het SpamFilter van WintersICT al het spam tegen te houden zonder dat het geïnstalleerd hoeft te worden op uw PC of server, daardoor is de e-mail al gefilterd voordat het daadwerkelijk aankomt op de eventuele mailserver. WintersICT SpamFilter maakt gebruik van slimme regels die dagelijks geüpdatet worden om de steeds veranderende strategieën van spammers en nieuwe virussen tegen te gaan.
Dankzij WintersICT SpamFilter bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste oplossing om spam, aanvallen, gevaarlijke bestanden en ongewenste e-mail tegen te gaan.

Quarantaine rapport

Dagelijks ontvangt uw een e-mail van WintersICT SpamFilter met daarin de tegengehouden e-mail. Deze wordt dan netjes weergegeven in een overzicht en kunnen alsnog individueel worden afgeleverd bij uw mailbox. Zo blijft u zelf in controle over wat er wel en niet wordt tegen gehouden.

Wilt u zelf ervaren wat ons SpamFilter voor u kan betekenen neemt u dan contact met ons op via info@wintersict.nl of bel ons op 038-2028000.

 

Wij werken voor..


Fideo
Betaguard
Van waarde restauratie B.V.
Imo Sales Support
Appenta
Edwin Kist uitvaartverzorging
Hofstede Racing
Filmsaus
De Netwerkvloer
BRcontrols
Loonend
TT Motoren
Online in beeld
Bakkerij Ritsma
Hofstede Bos & Tuin
Linga Webdesign
Dental4twente
Studio Loenz
2Connext
Yoga Fashion Elegance
Autobedrijf Webbink
Appartement services Nederland
Bouwbedrijf Poel
Jannink Nijverdal B.V.
Guido Gusto
Gizmo Receptie Diensten
Terug naar boven