Netwerk en Systeembeheer


Automatisering is ons vak. Dit doen we graag en goed. Het onderhoud en beheer van uw bestaande of nieuwe IT omgeving is bij ons in vertrouwde handen. Wat verstaan wij onder IT omgeving?  Denk hierbij aan het apparatuur dat uw werkplekken verbind binnen uw bedrijf of aan switches, firewalls of de fysieke computers etc. etc.  Met professionele ondersteuning en vakkennis kunt u uw complexe of minder complexe netwerk en beheer omgeving met een gerust hart overdragen aan WintersICT.

Onze rol

Houdt uw liever zelf controle over een netwerkomgeving dan kunt uw wellicht ook gebruik maken van ons eerlijk advies. Met een begeleidende functie kan WintersICT zijn ervaring inzetten om huidige IT omgevingen nieuw leven in te blazen of te vervangen.

Monitoring

Met onze 24 uur monitoring kunnen we op afstand ongeregeldheden in de IT omgeving snel zien zelfs voordat u het ervaart, zo voorkomt u mogelijke storingen en de daarbijhorende overlast.
Lees meer over monitoring op onze aparte pagina

Beheer op afstand

Veel van de beheerwerkzaamheden aan uw systeem worden uitgevoerd op afstand. Dit werkt zeer snel en efficiënt. Dit beheer afstand noemen wij ook wel Remote Beheer. U heeft een vraag, u belt en u wordt meteen geholpen. Naast dat dit snel en efficiënt is, scheelt u dit ook in uw portemonnee. WintersICT doet 90%  van alle werkzaamheden vanuit het kantoor te Zwolle. Efficiënt en goed(koop).

Wilt u overtuigd raken van een nieuwe en verfrissende kijk op ICT of bent u op zoek naar een no nonsense en betrouwbare systeembeheerder?

Dan bent u bij WintersICT aan het juiste adres.

 

Wij werken voor..


Hofstede Bos & Tuin
Loonend
Fideo
BRcontrols
TT Motoren
Dental4twente
Gizmo Receptie Diensten
Appartement services Nederland
De Netwerkvloer
Jannink Nijverdal B.V.
Online in beeld
Betaguard
Bakkerij Ritsma
Yoga Fashion Elegance
Hofstede Racing
Autobedrijf Webbink
Van waarde restauratie B.V.
Edwin Kist uitvaartverzorging
Filmsaus
2Connext
Imo Sales Support
Studio Loenz
Linga Webdesign
Appenta
Guido Gusto
Bouwbedrijf Poel
Terug naar boven