WintersICT en Appenta Software maken relatie beheer toegankelijk


WintersICT en Appenta Software maken relatie beheer toegankelijk

ICT voorzieningen moeten op een veilige manier altijd en overal beschikbaar zijn. Zeker ook de afspraken en communicatie met (potentiële) klanten en hun contactpersonen moet altijd onder handbereik zijn. Appenta Software en Winters ICT slaan de handen ineen om dat gemakkelijk en op een betrouwbare wijze mogelijk te maken.

Strategisch partnerschapWinters ICT en Appenta Software hebben elkaar gevonden in de wijze waarop we beiden met klanten, partners en leveranciers omgaan. Beide organisaties zetten de persoonlijke relatie voorop. Vertrouwen tussen mensen vormt de basis voor succesvol zakendoen. Eerst het contact, dan het contract. Na een initieel contact in 2014 is de samenwerking in 2015 verder ontwikkeld. Dat werkt in de dagelijkse praktijk zo goed dat zij per 1 september 2015 een strategisch partnerschap zijn aangegaan. Dat betekent dat de oplossingen van Appenta Software in combinatie met de ICT voorzieningen van Winters ICT gezamenlijk kunnen worden aangeboden. Hierdoor kan voor klanten een totale oplossing worden geboden voor ICT voorzieningen én klantinformatie.

Appenta Software maakt voor haar eigen ICT voorzieningen natuurlijk ook gebruik van de dienstverlening van Winters ICT. En Winters ICT gebruikt Appenta Relatiebeheer voor haar klantinformatie.

Winters ICT

Winters ICT heeft als missie om bedrijven het werk uit de handen te nemen met betrekking tot alles wat met ICT te maken heeft. Of het gaat om systeembeheer, telefonie, webhosting of cloud. Met Winters ICT kunt u zich volledig richten op de doelstellingen van uw bedrijf. Winters ICT gaat nog verder. Wij kijken ook naar het zo groen mogelijk exploiteren van uw ICT omgeving. Duurzame oplossingen dus.

Appenta Software

Met Appenta heeft u software die u ondersteunt in uw dagelijks werk. Waar de klant een klant is, en niet een debiteurnummer. Waar de medewerker een medewerker is en niet een personeelsnummer. Waar alle informatie die u nodig heeft overzichtelijk in één scherm is weergegeven. Praktische software waarmee u direct aan de slag kunt. Met Appenta krijgt u Nederlands fabricaat dat aansluit op de directe en effectieve werkwijze die we in ons land zo waarderen.

Meer informatie

Winters ICT- www.wintersict.nl - Daniël Winters - daniel@wintersict.nl - 038 2028 000
Appenta Software - www.appenta.nl - Eric Walraven - eric.walraven@appenta.nl - 038 8700 233

 
 
  • E-mail

permalink

Wij werken voor..


Filmsaus
Imo Sales Support
Bouwbedrijf Poel
Hofstede Racing
Bakkerij Ritsma
Online in beeld
De Netwerkvloer
Van waarde restauratie B.V.
Studio Loenz
Appenta
TT Motoren
Linga Webdesign
Appartement services Nederland
Betaguard
Jannink Nijverdal B.V.
Loonend
Fideo
Yoga Fashion Elegance
Hofstede Bos & Tuin
Gizmo Receptie Diensten
2Connext
Autobedrijf Webbink
Guido Gusto
BRcontrols
Dental4twente
Edwin Kist uitvaartverzorging
Terug naar boven