Nextcloud Data Opslag


.

Met Nextcloud beschik je over een eigen Cloud server. Dropbox, OneDrive, Google Drive zijn de grote online storage-leveranciers. Bij deze providers worden je bestanden opgeslagen in grote Cloud datacenters over de hele wereld. ownCloud biedt dezelfde functionaliteiten met als grote verschil dat de data op je eigen server of op de cloud servers van WintersICT wordt opgeslagen. Dus niet toegankelijk voor wie daar niets te zoeken heeft.

Zelf in control
Je deelt zelf eenvoudig bestanden met anderen binnen en buiten je organisatie, die je toegang hebt gegeven. Je bent zelf volledig in control.

Functionaliteiten

Toegang tot data is tegenwoordig standaard mogelijk vanaf elk apparaat (Tablet/PC/MAC/Smartphone) dit maakt het voor ons en uw organisatie extra belangrijk om de toegang op de juiste manier te faciliteren. Dit kan op de traditionele manier via uw standaard werkplek en netwerkschijven (NAS) maar ook via een geïntegreerde oplossing zoals ownCloud.

Altijd, Overal,Wanneer u wilt

De oplossing voor uw data opslag is afhankelijk van de manier hoe u de data wilt benaderen, als dit alleen toegankelijk hoeft te zijn binnen uw werkplek dan heeft u aan de traditionele netwerkschijven(NAS) genoeg. Wilt u dit echter op elk apparaat plus de mogelijkheid hebben om de data makkelijk te kunnen delen dan is wellicht ownCloud de beste oplossing.
Binnenkort is onze owncloud oplossing ook gekoppeld met onze all in one oplossing Cloud Connect.
Wilt u meer meer weten over cloud connect neemt u dan contact met ons op.

Beveiliging
De verbinding naar onze Owncloud Server is standaard voorzien van encryptie dit houdt in dat uw data niet door onbevoegden uitgelezen kunnen worden.
Wel zo veilig.

Backup
Uw nextcloud data wordt altijd standaard gebackupped naar Previder ons datacenter in Hengelo. Wilt u nextcloud op uw eigen server of nas kan er ook naar ons datacenter gebackupped worden tevens is er dan de mogelijkheid om naar een 2de nas op een andere locatie te backuppen.
Uiteraard altijd beveiligt.
Wel zo veilig.

Wij werken voor..


BRcontrols
Edwin Kist uitvaartverzorging
Filmsaus
Autobedrijf Webbink
Loonend
Jannink Nijverdal B.V.
TT Motoren
Bakkerij Ritsma
Online in beeld
Betaguard
De Netwerkvloer
Dental4twente
Hofstede Racing
Imo Sales Support
Bouwbedrijf Poel
Appenta
Gizmo Receptie Diensten
Appartement services Nederland
2Connext
Fideo
Studio Loenz
Linga Webdesign
Hofstede Bos & Tuin
Van waarde restauratie B.V.
Guido Gusto
Yoga Fashion Elegance
Terug naar boven